Extra mustig pepparrotssås att ösa över tunna skivor av den grytstekta älgfransyskan

Grytstek av älg med pepparrotssås

Hösten närmar sig och suget på gryta ökar!

Ingredienser (4-6 personer):

Till grytsteken:

  • 1,2 kg fransyska av älg
  • 1 stor gul lök
  • 2 morötter
  • Persiljestjälkar
  • 1 bit purjolök
  • 1 lagerblad
  • 4–6 dl vatten (det räcker om vätskan når upp till knappt halva steken)
  • 2 msk koncentrerad viltfond

Bli premium-medlem för att läsa vidare

✅Få tillgång till hela digitala arkivet
✅Läs e-tidningen när du vill
✅Läs alla premiumartiklar

JoF Premium
1 Månad

1 kr

Därefter 39 kr/mån
Avsluta när du vill

Prova nu

Premium + Tidning
✔️Allt från Premium
✔️Tidning hem

44 kr / nr

Ingen bindningstid

Köp nu