Ledare nr8/2024

Chefredaktör Anders Ingvarsson

Nu vet vi mer om vad du vill läsa

Chefredaktörens tankar om innehåll

Att göra en tidning för alla jakt- och fiskeintresserade är en utmaning. Vissa vill läsa mer om det ena och mindre av det andra. Och somliga tycker precis tvärt om.

Vi har kommit ut i över 110 år - och genom åren har vi lärt oss en hel del om vad du som läser vill ha och uppskattar.

I vintras gjorde vi en undersökning bland er läsare. Där framkom en hel del intressant som vi förstås har lyssnat på.

Vi har skruvat lite på form och innehåll. En nyhet från förra numret är att vi nu erbjuder ett korsord med möjlighet att vinna gratis tidningar. Det är nåt som många efterfrågat.

Vi öppnar även upp för möjligheten för dig som läsare att bidra med innehåll. Har du en berättelse som du vill dela med dig av? Skicka den till red@jof.se. Det kan handla om allt från en betraktelse eller ett renodlat reportage till en novell eller berättelse om en händelse du varit med om.

Vi har faktiskt redan fått in ett par noveller som kommer att publiceras framöver.

Vad tycker du i övrigt? Vad vill du ha mer eller mindre av? Du når oss alltid via mejl och vi är nyfikna på vad just du tycker om vår tidning.

En bonus i undersökningarna: Vi fick reda på en hel del annat om er läsare också. Som att ni är 51 år i snitt, ni gillar att meka med bilar, odla och snickra - förutom att jaga och fiska. Oväntat många spelar på trav.

Exakt vad vi ska göra med den informationen vet vi inte nu. Men det är kul att veta lite mer om er som läser dessa rader...

Vi hörs!